Senaste inläggen

Av T-side Ape - 30 mars 2011 09:10

Som jag tidigare lovat ska ni få bilder på de färdigmålade blood bowl orkerna. Dock har inte de fyra starplayerna fått färdiga baser ännu så de får vänta någon dag. De sista två "vanliga" spelarna är i alla fall här, en thrower och en blitzer:


As I promised I will show you the painted Blood Bowl Orcs. It does not include the four star players as I hasnt finished their bases yet. But the last two "regular" players are here, a thrower and a blitzer:


BB-orker: 
Nästa gång jag riggar för foto så tar jag en bild på hela laget, plus starplayerna. Sedan skrev jag ju att det var psykers som stod på tur men då hade jag inte räknat med lockelsen av Quar. För några dagar sedan fick jag nämligen mitt paket från zombiesmith.com med 68 (!) Quar. Dom är nu alla rengjorda och sprayade vita och då min impulsivitet inte kunde hållas tillbaka så snabbmålade jag två testmodeller för att testa lite färgschema. Innan vi tittar på de bilderna så måste jag bara påpeka att mitt mål med dessa Quar är att måla dem snabbt, samt att testa att måla på en vit grundfärg. Vanligtvis gör jag inte så men det är nya tider, roliga tider. Här är i alla fall mitt första försök att snabbmåla två modeller på vitt, en royalist och en crusader:


Next time I rig for a photo-op I will take a picture of the entire team, plus the star-players. Earlier I wrote that next in line was psykers but then I had not counted on the lure of the Quar. A few days ago I received my package from the zombiesmith.com with 68 (!) Quar. They are now all cleaned and sprayed white and then my impulsiveness could not be held back, I just had to paint two test models for a little color scheme test. Before we look at the pictures I just have to declare that my goal with these Quar is to paint them quickly, and to try to paint on a white primer. Usually I do not like that but there are new times, fun times. This is my first attempt to speed paint two models in white, a Royalist and a Crusader:


    

Som ni ser har det gått snabbt. Färgen är lite kladdig, men poängen är mer att få en känsla för färgschemat än att göra det perfekt. Så vad tycker ni?


As you can see it has been done in a hurry. The color is a bit sticky, but the point is more to get a feel for the color scheme than to make it perfect. So what do you think?


/M

ANNONS
Av T-side Ape - 19 mars 2011 12:38

Så, egentligen har det varit klara någon tid nu men jag har inte haft koncentration att måla något mer. Blood Bowl förstärkningarna är färdiga och kommer springa in på planen snart, närmare bestämt på GothBowl. Bilder kommer men min kamera vill inte riktigt...

Men vad näst? Mina Quar har kommit men jag funderar på om det inte är smart att göra färdigt mina sista imperial traitors först, men de lockar inte så mycket... hmm. Tror att vi tar min alternativa psykerbattle squad först och sedan siktar på en quar eller två för att få något att se fram emot. Nu ska jag bara bygga ihop modellerna.

ANNONS
Av T-side Ape - 30 januari 2011 10:24

Tänkte deltaga i Örebrospelförenings bloodbowl liga (http://ousf.bloggplatsen.se/2011/01/27/4462913-ousfs-blood-bowl-league/) i vår så jag dammade av mina gamla orker i mitt bloodbowllag Ork illegal. Dock min tidigare lathet hade inte alla spelare målade färdigt . Så i veckan som var gav jag mig i kast med att göra färdigt laget. Så utan mer pladder, låt mig presentera:


  

Linemen:


  


Blitzers:

  


Blackorks:

  


Övriga positioner:

  


Cheerleaders:

  


Som ni säkert ser är allt vanliga GW modeller utan några krussiduller. De två modellerna av Varag GC som blackorker är väl det enda speciella. Men GW:s Blood bowl lag har vissa brister . Bara 2 Blackorks, 3 blitzers och 1 thrower? Dessutom saknas det ju de vanligast använda starplayerna. För att råda bot på detta och få måla lite mer bloodbowl orker surfade jag på  weben och figurer från http://franarcilla.es.tl/MINIATURAS-28_32mm.htm och http://www.neomics.de/home inhandlades. Skulle jag köpa ett helt nytt orklag idag så skulle nog franarcillas köpas direkt. Neomics goblins lag kommer nog inskaffas så småningom för de är så fantastiska modeller med så mycket humor.


Detta är i alla fall förstärkningarna som förhoppningsvis kommer vara klara till ligans start den 19/2:

  


3 starplayers m s.weapons, 1 blitzer, 1 thrower och 1 blackork. Men jag hade ju redan 4 blackorks?

hmmm. Någon av modellerna kommer få vara Varag GC men om det blir denna enorma francilla ork eller om det blir den riktiga Varag, det får vi se.


/M.

Av T-side Ape - 26 januari 2011 08:13

Så där ja. Skapade nu en målarblogg där jag tänkte publicera mina försök att skvätta färg på metal och plast dockor i 28mm skala, eller bygga dockor i samma storlek. Målet är att nå en bra tabletop standard.


För tillfället är det blood bowl orker och Traitor guards som håller på att göras i ordning men som titeln på bloggen säger har jag några underbara Quar från http://www.zombiesmith.com/ i postverkets kontroll och jag tänker mig att när väl mina sista 3-4 spelare och de sista korrupterade människorna (typ 20-30 st) är fixade så kommer dessa underbara utomjordingar uppta min hobbynerv till fullo.


Bilder kommer i framtiden när nästa sak är färdig.


Tills dess, ha det.

M.

Presentation

This is a painting, modeling and gaming blog following my interests in miniature games. It is focused on the game Blood Bowl.

/ M.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Bowlesque exposure med Blogkeen
Följ Bowlesque exposure med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se